U sklopu ovogodišnjeg sajma Grafima, koji se od 26. do 29. 9. održava u hali 4 Beogradskog sajma, Print Magazin, zajedno s tvrtkama organizira već tradicionalno natjecanje Adria/Balkan Wrap Star na kojem će se predstaviti najbolji wrap profesionalce iz cijele regije.

Natjecanje će okupiti osam najboljih natjecatelja s regionalnih natjecanja koja su tijekom ove godine održana na tri lokacije u regiji u Vrdniku, Sarajevu i Zagrebu.
Nastupit će tako Predrag Aćimović, pobjednik iz Vrdnika,  Darko Zlatanović, pobjednik iz Sarajeva te pobjednik natjecanja iz Zagreba (natjecanje se održava 12. i 13. 9.) Uz njih natjecat će se i drugoplasirani i trećeplasirani natjecatelji s regionalnih natjecanja.
Ovo natjecanje će biti odlična prilika natjecateljima da odmjere svoje vještine prije europskog natjecanja koje će se od 8. i 10. 1. 2019. održati u Düsseldorfu, u sklopu sajma Viscom.

Uz natjecanje u obljepljivanju vozila, posjetitelje očekuju i prezentacije i izložbeni prostori tvrtki Car Foil Shop, LLumar Srbija, Oracal Polikarbonata te Sitotehnike koji će predstaviti najzastupljenije brendove folija na tržištu regije.

Sponzor Orafol folije na koju će se raditi tisak i laminacije je tvrtka Oracal Polikarbonati.
Sponzor tiska folija s kojima će se vozilo obljepljivati je tvrtka Epson.

Sponzor folije
Sponzor tiska