Veliki ugovori u grafičkoj industriji još su uvijek mogući! Naime, jedna od najvećih brazilskih online tiskara priskrbila je Heidelbergu najveći ugovor potpisan u posljednjih 20 godina.
Tiskara je uložila u tri nova Heidelberg Speedmaster XL 106 stroja i potpuno automatski Suprasetter 106 CtP sustav. Dvanaest tehničara iz Heidelberga instalirali su ih više od 8 tjedana. Nakon toga 12 zaposlenika tiskare imalo je mjesec dana intenzivnog treninga na licu mjesta.
Ovim ulaganjem tiskara želi povećati kapacitet ispisa i produktivnost do 30%. Vrijeme pripreme već je skraćeno sa 40 minuta, koliko je iznosilo na starijim strojevima, na samo 4 minute na novim. Osim toga, ono za što se nekada koristilo 5 strojeva, sada se može proizvesti s 3 nova Speedmaster XL 106 8-bojna stroja i s usavršenom  LED UV tehnologijom, koji proizvode 18.000 listova na sat. Novi strojevi koriste Heidelbergovu revolucionarnu tehnologiju Push to Stop za potpuno automatsko mijenjanje poslova te predstavljaju “najvišu razinu” automatizacije.