365 web

Grafička industrija mijenja se vrlo brzo, a tržište postaje sve kompetitivnije. Iz godine u godinu svjedočimo promjenama, razvoju i inovacijama…  U takvom okruženju nije nimalo jednostavno pronaći pravi smjer poslovanja i donijeti pravu odluku o tome u koji segment poslovanja uči, u koji stroj uložiti…

Print 365 je međunarodna konferencija tematski posvećena upravo promjenama i glavnim trendovima koji su prisutni u svijetu tiska u posljednjih 10 godina, kada je riječ o razvoju i primjeni tehnologija i materijala.

Cilj konferencije je na temelju globalnih pokazatelja informirati i educirati tiskare iz regije Adria / Balkan te dati pregled i ukazati na trendove, inovativne tehnologije, najbrže rastuća i najperspektivnija područja unutar grafičke industrije.

Saznajte koji si globalni trendovi i budite korak ispred konkurencije!

Key speaker

Emma-Tuddenham

Emma Tuddenham, predstavnica FESPA-e, UK

FESPA je u okviru svog globalnog istraživačkog projekta Print Census pokazala kretanja u grafičkoj industriji posebice u segmentu širokog formata, sitotiska i digitalnog tiska. Razvoj različitih proizvoda širokog formata te ulaganje u digitalnu tehnologiju samo su neki od trendova, koji su ostali, saznat će te na konferenciji.

Key speaker

Frazer Chesterman

Frazer Chesterman, nezavisni stručnjak, UK
Industrijski tisak – mogućnosti i izazovi

Što je industrijski tisak te koje mogućnosti nudi tiskarima? Kako razviti posao uvođenjem industrijskog tiska u ponudu

Konferencijom će obuhvatiti sljedeće tematske cjeline:   

  • globalni trendovi i kretanja
  • tisak 4.0 (automatizacija i softverska rješenja)
  • komercijalni digitalni tisak
  • industrijski tisak
  • dekorativni tisak
  • tisak velikog formata

Uz klasični prezentacijski dio u okviru konferencije bit će organizirana i panel rasprava na temu „Kako uspjeti na tržištu EU“, odnosno kako ući te unaprijediti i proširiti svoje poslovanje ulaskom na tržište EU. Panelisti će biti iz različitih regionalnih tiskara koje već posluju u inozemstvu i pokrivaju različite segmente unutar branše – komercijalni tisak, knjige, tekstil i ambalažu.