Forma za upis članova/tvrtki za primanje besplatnog magazina. Polja označena zvijezdicom su obavezna. Prijavom ostvarujete pogodnost primanja besplatnog časopisa na vašu osobnu adresu ili adresu tvrtke.
    Želim primati povremene informacije, vijesti o novostima iz svijeta tiska, tehnologija i događaja na Email. Upisom svojih osobnih podataka dajem suglasnost za primanje poruka s informacijama, člancima i obavijestima o događanjima iz područja tiska . Molimo potvrdite da pristajete na primanje novosti i poslovnih obavijesti putem email-a.
  • Politika privatnosti

    Upisom svojih osobnih podataka dajem suglasnost za primanje časopisa. Pretplata na besplatni časopis postaje aktivna sve do trenutka kad Vi odlučite povući svoju privolu o obradi osobnih podataka za primanje časopisa. Povlačenjem ove suglasnosti Vaši podaci (email adresa, ime i prezime, naziv tvrtke) bit će obrisani iz naših informacijskih sustava. Ukoliko imate pitanja uz obradu osobnih podataka možete ih uputiti na adresu info@print- magazin.hr Na Vaš zahtjev će se omogućiti pravo na pristup podacima, pravo na ispravak netočnih i nadopunu nepotpunih osobnih podataka, te pravo na povlačenje prethodno dane suglasnosti za obradu, odnosno brisanje osobnih podatka. Zahtjeve za ispunjavanjem svojih prava možete uputiti na adresu elektroničke pošte info@print-magazin.hr.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.