Precizna definicija onoga što industrija 4.0 zapravo znači za tiskarsku industriju, odnosno za Print 4.0, ne postoji, no ono što je sigurno, ističu stručnjaci, da će dovesti do pomaka trenda i percepcije onoga što tiskara jest. Ono što većina tiskara mora znati je to da će morati proći kroz značajnu preobrazbu kako bi ostvarile punu prednost industrije 4.0 – ne samo u smislu načina proizvodnje, nego i strategije poslovanja i politike upravljanja.  Kako bi ostali profitabilni, vlasnici tiskara trebaju planirati unaprijed, integrirajući svoje radne tijekove u jedan sustav upravljanja i povezujući cjelokupni proces proizvodnje u jednu cjelinu. Tiskare koje automatiziraju svoje poslovanje povećat će svoju konkurentnost i produktivnost, a time i zaradu.
Ne znate kako to postići?

Odgovore potražite na konferenciji Print 4.0 koja se 26. 4. 2018. održava u hotelu Terme u Čatežu (Slovenija).

Prijavite se!

Između ostalog očekuje Vas:

  • .
  • dr.sc. Ivica Veža s Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u Splitu koji će govoriti o razvoju inovativnog pametnog poduzeća u grafičkoj industriji.Takvo poduzeće treba imati specifičan način razmišljanja, proizvodnu i organizacijsku tradiciju te strateški razvijanu edukaciju.

 

  • .
  • Davy Verstaen iz tvrtke Dataline Solutions iz Belgije; on će predstaviti Multipress, sveobuhvatno praktično rješenje za upravljanje kompletnim poslovanjem svih oblika Riječ je o jedinstvenom, izvrsno organiziranom i jednostavnom alatu.