Sistrade Responsive 5-V12

Portugalska tvrtka Sistrade Software Consulting S.A. svoja će rješenja predstaviti na ovogodišnjem sajmu Labelexpo Europe 2019, koji se od  24. do 27. rujna održava u Bruxellesu. Labelexpo Europe međunarodni je sajam rješenja za tisak etiketa i ambalaže i smatra se jednim od najvažnijih sajmova u sektoru.
Na Labelexpo-u Sistrade će, između ostalog, predstaviti i najnoviju verziju V.12 Sistrade® MIS|ERP softvera koja donosi veliki broj novih značajki i poboljšanja za sve koji se bave tiskom etiketa, fleksibilne ambalaže i ambalaže.

Ova nova verzija omogućuje tvrtkama da budu dio Industrija 4.0 transformacije, doprinoseći poboljšanju automatizacije i povećanju proizvodne učinkovitosti. Najnovija inačica Sistrade® MIS|ERP sučelja za prikupljanje podataka jednostavnija je za upotrebu, ali istovremeno i puno preciznija, a omogućuje i lakše praćenje sve većeg broja podatka i tablica.
Sistrade® MIS|ERP je u oblaku te ga je moguće prilagoditi bilo kojem operativnom sustavu. Softver je dostupan na različitim jezicima i može mu se pristupiti s bilo kojeg mjesta. Omogućuje, između ostalog, jednostavno i brzo upravljanje procjenama, fakturama, narudžbama, kupnjama, zalihama, proizvodnjom, rasporedom poslova, računovodstvom, ljudskim resursima, CRM-om i mnogim drugim poslovima.

Uz sve navedene značajke, postoji i višeslojni paralelni proces s jasnom definicijom procesa internog usmjeravanja integriranog s modulom planiranja i modulom za prikupljanje podataka, a donosi i potpunu reorganizaciju grafičkih procesa proizvodnje fleksibilne ambalaže vezanih uz bolju vizualizaciju podataka te ima ugrađen radni tijek za upravljanja cilindrom za slanje i primanje od i do graverke.
Korisnik može automatski slati e-poštu putem Graphical Process sučelja i priložiti traženo izvješće, na taj način smanjujući vrijeme odgovora klijentu ili dobavljaču.
Potpuno nova značajka Sistrade®Builder Dashboard, kao što i samo ime govori, alat je za izradu vlastitih KPI nadzornih ploča u obliku tablice ili grafikona, kako bi se nadgledao napredak cjelokupnog procesa prodaje, zaliha ili proizvodnje.

Više o novom proizvodu možete saznati ako posjetite Sistrade na štandu 9A39, u hali 9 na sajmu Labelexpo Europe.