WRAP CONTEST ADRIA/BALKAN

Wrap natjecanje za web

Obljepljivanje vozila – car wrapping, iako zauzima relativno maleni segment u financijskom smislu grafičke industrije, iznimno je dobro prihvaćen od korisnika i proizvođača  digitalnih tiskarskih tehnologija, stoga Print Magazin u 2018. godini organizira tri regionalna natjecanja u obljepljivanju vozila

 

WRAP CONTEST ADRIA/BALKAN

Prvo natjecanje održano je 16. i 17. 3. 2018. u Vrdniku, Srbija (u sklopu sajma DA!-Digitalne aplikacije)

Drugo natjecanje održat će se 18. i 19. 4. 2018. u Sarajevu u hotelu Radon Plaza (u sklopu 3. PDF sajma) – prijave u tijeku

Treće natjecanje održat će se od 20. do 22. 9. u Zagrebu.

Pobjednik prvog regionalnog natjecanja Predrag Aćimović osvojio je vrijednu novčanu nagrada Print Magazina od 500 eura te pravo sudjelovanje na europskom Wrap Star natjecanju koje će se 18. i 19. 1. 2019. održati u Düsseldorfu u sklopu sajma Viscom (troškove puta i smještaja na europsko natjecanje pokriva Print Magazin).

Drugoplasirani Igor Miladinović osvoji je profesionalni alat LowRider za car wrapping proizvođača njemačke kompanije Yellotools u vrijednosti od 100 eura koji je osigurala tvrtka Oracal Polikarbonati.

Sve detalje pročitajte u Uvjetima sudjelovanja (ovdje), a ukoliko se odlučite za prijavu potrebno je ispuniti prijavnicu.

 


 

 Sponzor tiska:                                                             Sponzor folije:

 

Prijavnicu za Wrap Star natjecanje u Sarajevu preuzmite ovdje.

 

 

Sponzor folije:

Sponzor tiska:

INFORMACIJE:

Print i dizajn d.o.o. – Print Magazin, Basaričekova 52, 48350 Đurđevac

Kontakt osobe: Željka Livaić i Vjekoslav Benšić

E-mail: zlivaic@print-magazin.hrinfo@print-magazin.hr, wrap@print-magazin.hr

Share This Post